tendinte usi de interior

Consultanta profesionala

Unul din avantajele achizitionarii usilor de interior sau exterior dintr-un magazin specializat il constituie consultanta profesionala de care puteti beneficia.

Colegii nostri din echipa de vanzari va asigura suportul total in alegerea celor mai potrivite usi. Va puteti baza pe experienta lor, pe cunostintele tehnice si estetice de care dispun.

Este foarte important sa fiti informat inainte de achizitia unei usi cu privire la pregatirea corecta a golurilor de usa. Este importanta si alegerea tipului de toc potrivit, alegerea tipului de finisaj pentru foaia de usa. nu neglijati nici decupajului sau tipul feroneriei.

Incercam sa oferim solutii personalizate, in functie de bugetul fiecarui client, de geometria spatiului in care vor fi instalate usile, de conditiile de utilizare, destinatia spatiului.

Varietatea de decoruri si produse disponibile ne asigura un avantaj in ceea ce priveste identificarea celei mai bune solutii.

Expunerea extinsa, numarul mare de usi ce poate fi vazut in showroom este un argument sa vizitati showroomul Zoom design.

Consultanta profesionala in santier

Consultanta se continua din showroom in santier, ude intra in rol colegii de la tehnic. Acestia va vor consilia, in functie de situatia reala din santier.

Va vor recomanda ce tip de usa sau de toc sa utilizati.

Oferta finala se va transmite doar dupa ce se stabilesc aceste detalii. Dumneavoastra veti avea un rol deceisiv in tot acest proces.

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.