villadora-retro

Montaj usi profesional Ploiesti

Montajul usilor este un aspect foarte important in pachetul complet de achizitie al acestora montaj usi Ploiesti.

De multe ori, conditiile de montaj nu sunt cele ideale, meseriasii predand golurile de usa aproximativ la cotele necesare. In aceste cazuri, ca si in cazul locuintelor mai vechi, intervine experienta si cunoasterea montatorului de a oferi solutia cea mai potrivita in contextul dat.

Asiguram si servicii de consultanta in santier, etapa masurarii si pregatirii golurilor de usa fiind una determinanta.

Montajul usilor se face de catre echipa proprie, cu montatori angajati, asumandu-ne integral calitatea acestor servicii.

Zoom design este autorizata de catre producatorii parteneri pentru montajul usilor de interior si exterior.

Montatorii dispun de unelete si scule profesionale de calitate, echipament adecvat si se consulta permanent cu echipa de vanzari cu privire la specificul fiecarei lucrari.

Daca doriti sa contractati montaj usi Ploiesti, va trebui sa luati in calcul o perioada necesara programarii, fiind foarte dificil sa efectuam lucrari in regim de urgenta.

Pentru montajul usilor folosim unelte profesionale si spuma izolatoare de cea mai buna calitate. Scopul nostru este sa oferim calitate. Nu ne intereseaza volume, sa montam cat mai multe usi. Echipele de montaj sunt doar un suport in procesul de vanzare.

Calitatea serviciilor prestate de ei ne ajuta sa obtinem recomandari. In acest fel putem avea acces la cea mai eficienta metoda de promovare.

Va asiguram si transportul usilor la locatie.

In cazul in care conditiile de montaj nu sunt corespunzatoare, vi se comunica la inceputul lucrarii. Pot exista situatii cand golurile de usa nu au fost pregatite corect. Este foarte dificil sa realizezi un montaj corect daca peretii nu sunt aliniati la fata.

Daca latimea golului de usa nu este cea corecta, usa nu va intra in lacas. Va trebui spart sau rectificat golul respectiv.

Apelati cu incredere la serviciile noastre profesionale de montaj pentru a beneficia de garantia completa a produselor.

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.