Descriere
USI LAMINATE CPL, PORTA DOORS
CONSTRUCTIA CANATULUI
Rama din interiorul canatului este executată din MDF sau lemn de rășinoase încleiat 1 .
Miezul canatului este din: grupa 1 – fagure de stabilizare sau placă din PAL perforat
(cost suplimentar), grupa 5 – placă din PAL plin. Atât rama cât și miezul sunt acoperite
pe ambele fețe cu plăci HDF. Canturile foilor de ușă sunt acoperite cu bandă laminată
în nuanța canatului.
ACCESORII INCLUSE IN CONSTRUCTIA CANATULUI
- Broască cu cheie simplă, cu blocare pentru uși de baie sau pregătire pentru cilindru
- Două balamale standard cu ştift sau balamale PRIME
- Trei balamale pentru canat cu dimensiunea „100” şi „110”
- Geam model „chinchila”, mat sau „șah” transparent (alb sau maro)
- Pregătire pentru scurtare maxim 60 mm (doar grupa 5)
- Mâner rotund pentru uși glisante
TOCUL
Tocuri recomandate pentru uși cu falț:
- Toc de uşă Porta SYSTEM
- Tocul de uşă MINIMAX
Tocuri recomandate pentru uși fără falț: - Toc Porta SYSTEM ELEGANCE
- Toc Level
REMARCA
- Agrement Tehnic AT016-02/324-2013, CTPC Bucureşti.
- Agrement Tehnic AT016-02/325-2013, CTPC Bucureşti.
- Pregătirea pentru scurtare – cost suplimentar, numai pentru canaturile de uşă cu
miez fagure de stabilizare. Toate canaturile de uşă cu miez PAL perforat sunt pregatite
pentru scurtare ca şi standard. - Dimensiunea „110” disponibilă numai cu miezul din PAL plin.
- Dimensiunile geamurilor sunt la fel ca în cazul dimensiunii „100”
- Atunci când optați pentru balamale PRIME, ușa nu este echipată cu balamale.
- Posibilitatea de a alege dimensiunea canaturilor pentru ușile duble.
- Canatul pasiv (panou lateral) este disponibil cu dimensiunile „30”, „40” și „50” numai
în varianta de ușa plină. Pentru uși duble fără falț trebuie comandat canatul activ și cel pasiv. - Broasca magnetică nu este disponibilă pentru ușile duble.
- Se pot realiza și alte modele prin intermediul comenzilor non-standard.
- Dimensiunile „80” și „90” în norma de investiții (gol de trecere 800, 900 mm) disponibile în standard – fără costuri suplimentare.