Usi Campina

Tendinte usi interior

Tendinte usi interior. Noile tendinte privind usile de interior se directioneaza, se pare, preponderent catre culorile neutre sau deschise. Se poarta usile deschise la culoare, intente de stejar natur sau albit, cu diverse variatii, dar sunt si clienti ce aleg usile cu aspet clasic de nuc.

Explicatiile sunt simple. Usile de interior deschise la culoare ofera mai multa adancime spatiului, neimpunand delimitarea stricta a spatiului. Cei ce aleg nucul sunt cei ce au cultura clasicului, unde nucul reprezinta cea mai nobila esenta de lemn.

Se poarta finisajele atipice, cu texturi periate, dar nu foarte aspre, practic oamenii cauta solutii personalizate. Nu mai vor decoruri clasice, chiar daca coloritul este de acest tip. Cauta texturi, putin alb, putin gri, ceva deschis care sa confere personalitate.

Se poarta usile glisante, in special la dressinguri, debarale si bucatarii. Acestea au rolul de a oferi posibilitatea optimizarii spatiului si sunt usor de manevrat.

Culorile neutre si deschise sunt foarte usor de asortat cu mobilierul si pardoseala, fie ca este vorba de un parchet, fie ca este vorba despre o mocheta.

In ccea ce priveste modelele, oamenii aleg chestii simple, linii drepte. Apreciaza usile cu geam, dar nu de dimensiuni foarte mari. Alegand usi de culoare deschisa, nu mai cauta sa castige luminozitate folosind geamuri cu decupaje mari.

Cand vine vorba de tendinte usi interior, lucrurile au si o anumita subiectivitate. Anumite aspecte tin de alegeri practice, de stilul de viata si de accea este greu sa impui tendinte usi interior, care sa corespunda parerilor si gusturilor tuturor.

Toti producatorii s-au adaptat cererii actuale, adaugand atat pe finisajele de folie, cat si pe cele de furnir, frasinul. Este un lemn recunoscut pentru fibra sa expresiva, mai ales in tonuri de gri.

Este momentul paletei de culori specifice stilului scnadinav, culori mai pale, care sa inseninzeze locuintele, sa dea acel sentiment de camin.

Tendintele se schimba si simtim nevoia sa ne aliniem momentului, dar sunt insa si clienti care mizeaza pe culorile calsice. Acestea sunt mereu la moda. si poate ca au dreptate, stejarul ramane o alegere preferata de romani. Face parte din cultura noastra si, in unele cazuri, ne si reprezinta ca popor.

Incercand sa raspundem cat mai multor gusturi, am incercam sa selectam furnizorii care sa ne poata ajuta sa va oferim o gama cat mai completa de finisaje si culori. Am decis sa investim intr-o expunere cat mai generoasa, oferindu-va , speram noi, cel mai elegant showroom de usi de interior din Ploiesti.

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.