Usi Campina

Usi interior Campina

Usi Campina – Zoom Design

Stim cat de greu este sa gasesti usi de interior de calitate in Campina, de accea incercam sa te directionam catre showroomul nostru din Ploiesti.

Suntem dispusi sa va oferim tot suportul necesar pentru a deveni clientul nostru. Va punem la dispozitie servicii de transport, montaj, consultanta si masuratori.

In showroomul nostru puteti vedea expuse peste 30 de usi de interior si exterior de la producatori consacrati: Porta Doors, Dre, Prum sau Tracia.

Experienta noastra, gama variata de produse, recomandarile si portofoliul de lucrari sunt argumentele cu care vom incerca sa va captama atentia.

Daca ne veti oferi aceasta sansa, vom sti cum sa va oferim produsele si solutiile corecte.

Usi Campina, este o pagina care doreste sa va directioneze catre siteul nostru, unde cu putina rabdare, sa gasiti modelul si/sau culoarea care vi se potrivesc.

Usile de interior sunt confectionate din MDF, cu interior din PAL perforat  sau fagure de tsabilizare, cu tocuri reglabile sau fixe. Folia de protectie poate fi din diverse tipuri de material cu rezistente diferite la zgariere si amprentare.

In functie de grosimea zidului puteti opta pentru variante de toc reglabil.

Pentru spatii restranse putei folosi usi glisante sau pliabile.

In ceea ce priveste usile de exterior acestea pot fi pentru apartament sau pentru case, caz in care sunt tratate impotriva expunerii la intemperii.

 

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.