Usi Dre de interior, calitate premium, gama diversificata de modele

Usi DRE

In colectiile de usi Dre produsele prezinta urmatoarle caracteristici:

– finisaj premium;

– ramele sunt confectionate din MDF;

– sticla este sablata cu grosime de 4mm;

– optional se poate opta pentru broasca magnetica si balamale ascunse;

– optional se pot livra cu sticla clara, sablata maro, sablata gri;

– sunt disponibile atat in varianta simple, dar si duble sau culisante (simple si duble)

Usile Dre reprezinta o alternativa foarte competitiva la usile de interior Poarta Doors, dar se remarca printr-o structura mult mai stabila, o calitate a finisajelor superioara si multitudine de finisaje.

Au un aspect foarte modern si o paleta coloristica foarte bine adaptata cerintelor actuale ale pietei.

Daca esti interesat sa vezi si sa achizitionezi usi Dre, fabricate in Polonia, le poti vedea, in exclusivitate in Ploiesti, in showroomul Zoom Design din strada Nicolae Titulescu 14A.

Usile de interior sunt un element decorativ esential, ce merita toata atentia in ceea ce priveste alegerea acestora.

Usi Dre de interior, calitate premium, gama diversificata de modele
Usi Dre, usi de interior premium

Decupajele, structura sau tipul de finisaj sunt cele ce fac diferenta intre colectii, unele dintre ele fiind foarte spectaculoase.

In principiu, dimensiunile sunt standard, dar, in anumite situatii se pot face anumite setari speciale, in functie de geometria spatiului.

Este foarte important, de asemenea, sa beneficiati de servicii de montaj profesionale, astfel incat usile sa functioneze in parametrii corecti si sai beneficiati de o durata de viata cat mai extinsa a acestora.

Exista o varietate foarte mare de modele, poate cea mai variata gama, inclusiv finisaje lucioase, high gloss. Acest tip de usa este foarte spectaculos si merita sa vezi una, chiar daca nu se potriveste amenajarii casei tale.

Calitatea finisajelor, rezistenta la zgariere este una foarte buna, usile fiind foarte usor de curatat si intretinut. Este foarte important sa folositi produse de curatat profesionale, nu produse de curatat pe baza de ceara, ce pot imbacsi si afecta finisajul.

 

 

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.