usi-glisante-ploiesti

Usi glisante Ploiesti

Usile glisante sau culisante sunt una din cele mai comune alegeri pentru delimitarea discreta a unor spatii – usi glisante Ploiesti.

Se pot folosi nu numai in cazul incaperilor cu spatiu limitat, avand un aport important la amplificarea vizuala a spatiului.

Usile glisante pot fi aparente, montate pe diferite sisteme de glisare sau incastrate in pereti.

Alegerea tipului de usa si a sistemului de glisare se face in functie de proiectul de amenajare interioara, de geometria spatiului si rezistenta peretelui suport.

In acest sens, consultanta asigurata de vanzator este foarte importanta. La fel de importanta este si alegerea unor servicii de montaj autorizate, care sa asigure garantia lucrarii.

Desi, in general, usile glisante sunt vazute ca o solutie pentru bucatarii sau spatii de depozitare. Acestea pot fi utilizate pentru a separa discret si alte incaperi: dormitoare, livinguri, birouri sau holuri.

Cateva din avantajele utilizarii acestui tip de usi sunt:

  •  Manevrabilitatea sporita fata de modele de usi normale, integrate in toc. Spre deosebire de acestea, usile glisante sunt fixate sus, in sistemul de glisare si nu se lasa in timp datorita greutatii. Din acest motiv, de multe ori, usile culisante au o durata de viata mai lunga.
  • Designul lor simplu, modern, reprezinta un plus comparativ cu usile mai vechi. Puteti opta pentru modele de usi pline, cu geam sau insertii metalice.
  • In spatiile mici acest tip de usi asigura un castig in ceea ce priveste spatiul disponibil si posibilitatile de manevrare a obiectelor
  • Pot fi utilizate pentru delimitarea spatiului in cadrul aceleiasi incaperi. Un exemplu poate fi delimitarea in cazul bucatariilor a spatiului de gatit, de cel de servit masa.

In functie de zona de utilizare puteti opta pentru model cu geam sau pline si in cazul celor cu geam petru geam clar sau geam sablat.

Pentru a vizualiza detalii si modele pentru acest tip de usi puteti accesa linkul usi glisante Ploiesti.

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.