Usi Porta Doors Ploiesti

Usi Porta Doors

Usi Porta Doors, o alegere comuna in ceea ce priveste clientii ce doresc o usa de interior sau exterior de calitate.

Brandul are deja o recunoastere datorata raportului optim calitate – pret si a diversitatii de modele, finisaje si culori disponibile.

In gama de usi Porta Doors puteti regasi atat modele economice, cat si usi de o calitate foarte buna. Un exemplu sunt cele din cadru de lemn, finisate cu furnir natural.

Multe din modelele de usi se pot livra si in format de usi glisante, foarte utile in cazul spatiiilor restranse sau al dressingurilor.

Usile de exterior sunt foarte solide, rezistente la intemperii, foarte sigure. Acestea necesita un montaj atent, efectuat de oameni bine instruiti.

Usile de interior prezinta diferite variatii de dimensiuni, in special in ceea ce priveste latimea acestora. Se pot face mici ajustari si pe inaltime, fara a afecta stabilitatea cadrului si a usilor.

Tocurile pot fi fixe sau reglabile. Alegerea acestora se face in functie de buget, de geometria spatiului sau de cerinte tehnice specifice proiectului. Multi considera ca tocurile reglabile sunt mai elegante, avand rolul de a imbraca frumos peretele.

Este foarte important ca golurile de usa sa fie pregatite corect, in functie de recomandarea consultantului ce efectueaza vizita in santier.

Zoom Design nu lanseaza comenzi ferme decat dupa ce unul din colegii nostri de la departamentul tehnic, efectueaza o vizita in santier. In functie de situatia de acolo propunem solutia tehnica optima. Impreuna cu beneficiarul convenim cu privire la tipul de toc si usa ce se va comanda si lucrarile de pregatire necesare.

In functie de golul de usa existent, vi se recomanda ajustarea corecta a acestuia. Criteriile sunt standardele producatorului, luand in calcul si marjele de abatere recomandate.

Va asteptam sa alegeti modelul de usi Porat Doors in showroomul nostru. Aici veti regasi multe modele expuse si unde puteti beneficia de suportul tehnic al colegilor consultanti.

 

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.